Drukke agenda voor gemeenteraad op 15 februari

Dendermonde – De gemeenteraad komt opnieuw samen op woensdag 15 februari om 20 uur in het stadhuis aan de Grote Markt. Op de agenda staat onder meer ondergronds brengen van het elektriciteitsnet in Acacialaan, de vernieuwing van de Schoonaardebeek en het verplaatsen van nutsleidingen, de vernieuwing van voetpaden op diverse plaatsen in de stad, het aanpassen van de openbare verlichting aan de nieuwe Bogaerdbrug, het onderhoud van de openbare verlichting dit jaar, asfaltwerken op verschillende plaatsen, het herstelplan van de trage wegen in Schoonaarde, het leveren, plaatsen en onderhouden van de zomerbebloeming dit jaar. De meeste aandacht zal wellicht gaan naar de bespreking van het advies in het kader van het openbaar onderzoek ‘PRUP Secundaire wegverbinding tussen Aalst en Lebbeke (N41)’. Een deel van de vergadering is openbaar.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie