Werken aan Vlassenhout tussen N41 en Hoogveld

Dendermonde – Op het kruispunt Vlassenhout en de gewestweg N41 is er al tijdje een verzakking in de weg. “De diensten van het Vlaamse Gewest hebben ons laten weten dat de verzakking wordt hersteld nog deze maand, van zodra de weersomstandigheden het toelaten”, laat het stadsbestuur weten. “Dit betekent dat de verbindingsweg Vlassenhout, tussen N41 en Hoogveld, vanuit de richting Sint-Gillis gedurende één week wordt afgesloten voor alle verkeer. Vanuit de andere richting blijft het verkeer mogelijk. De omleidingsweg Vlassenhout – Mechelsesteenweg – Hoogveld dient gevolgd te worden.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie