Zoek

Werken aan Vlassenhout tussen N41 en Hoogveld

Dendermonde – Op het kruispunt Vlassenhout en de gewestweg N41 is er al tijdje een verzakking in de weg. “De diensten van het Vlaamse Gewest hebben ons laten weten dat de verzakking wordt hersteld nog deze maand, van zodra de weersomstandigheden het toelaten”, laat het stadsbestuur weten. “Dit betekent dat de verbindingsweg Vlassenhout, tussen N41 en Hoogveld, vanuit de richting Sint-Gillis gedurende één week wordt afgesloten voor alle verkeer. Vanuit de andere richting blijft het verkeer mogelijk. De omleidingsweg Vlassenhout – Mechelsesteenweg – Hoogveld dient gevolgd te worden.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie