Zoek

N-VA lanceert nieuwe website

Dendermonde – N-VA Dendermonde lanceerde vandaag – op Valentijnsdag – zijn nieuwe website én deelde deze ochtend aan het station hartvormige chocolaatjes uit. Bart Nobels, voorzitter N-VA Dendermonde: ‘Met deze actie wil N-VA haar hart tonen voor Dendermonde. We willen hard werken voor onze stad en haar inwoners. Een beter en mooier Vlaanderen begint immers in onze eigen stad. Daarbij gaan we voor vernieuwende maar realistische ideeën. Als dynamische en ongebonden partij staan we daarvoor garant’.

Meer informatie: www.nvadendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

2 Responses

  1. Neem aub geen loopje met de werkelijkheid. Als B. Nobels het heeft over ‘… en ongebonden partij…’ moet je toch onwillekeurig terugdenken aan erfenissen : de erfenis van de vroegere Volksunie die méér dan alleen democraten verenigde, de verschrikkelijk brutale en gewelddadige ‘Vlaamse Leeuw’, de leeuwenvlag waarop een kille gestilleerde zwarte leeuw prijkt… Of bedoelt B. Nobels met ongebonden : het allegaartje (aan de nva-top) van overlopers, opportunisten en demagogen. Niemand, maar ook niemand is ongebonden, dus geen zand in de ogen strooien en niet aan volksverlakkerij doen.

  2. Als tegenstanders van de N-VA als grootste kritieken het ledenbestand van een andere partij en de kleuren op een vlag aanhalen, is moet de N-VA heel goed bezig zijn.

Geef een reactie