Sint-Blasius organiseert rampoefening

Dendermonde – Op 27 maart zal az Sint-Blasius een rampoefening organiseren op de eigen terreinen aan de Kroonveldlaan. Het gaat om een zogenaamde ‘monodisciplinaire oefening’ die georganiseerd wordt in samenwerking met vrijwilligers van het Rode Kruis. De oefening, die start rond half acht ’s avonds, is er om het eigen intern noodplan te oefenen. Er wordt gesimuleerd dat er elders ‘een’ ramp gebeurt, en dat het Dendermondse ziekenhuis te maken krijgt met een grote toevloed aan slachtoffers. Daarnaast zullen er ook figuranten zijn die de rol spelen van ongeruste familieleden en opdringerige journalisten, zodat ook kan geoefend worden om met die mensen om te gaan.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie