Zoek

Hilde Raman stapt uit Vlaams Belang

Dendermonde – Hilde Raman, lid van de gemeenteraad en OCMW-raad, heeft ontslag genomen uit haar partij Vlaams Belang. Ze deed dat uit onvrede met het algemeen nationaal beleid van de partij. “Ik wil zeker benadrukken dat deze beslissing met niemand in Dendermonde te maken heeft. Ik heb mijn kans gekregen in de politiek, en Stefaan (Van Gucht, nvdr) is een goede kameraad geworden”, zegt ze. “Ik had gedacht dat de partij tegen deze verkiezingen wat gematigder zou worden, dat ze eventueel zou samenwerken met andere partijen, maar dat is dus niet gebeurd. Ik heb dus mijn conclusies getrokken.” Neen, onder de vlag van het Vlaams Belang wil Hilde Raman niet opkomen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen. Wat ze dan we gaat doen, daar is ze nog niet uit. “Ik doe het heel graag, zowel mijn werk in de gemeenteraad als in het OCMW.”

Hilde Raman blijft wel als onafhankelijke zetelen tot het einde van de legislatuur. “Misschien dat ik daardoor een andere rol kan spelen, nu ik niet onmiddellijk geassocieerd wordt met nationaal beleid van de partij.”

 

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie