Samenkomst over fietsverbinding Hoogveld en Fabriekstraat

Baasrode – Het stads- en provinciebestuur willen samen de fietsverbinding tussen Hoogveld en de Fabriekstraat realiseren langs de oude spoorlijn Dendermonde-Puurs. Het provinciebestuur heeft ondertussen plannen opgemaakt en een aannemer aangeduid.

Over de concrete uitvoering van de werken vindt op woensdag 29 februari om 20 uur in het lokaal dienstencentrum ’t Plein (Kloosterstraat 30) een informatievergadering plaats. In aanwezigheid van het provinciebestuur en het stadsbestuur worden de werken voorgesteld, evenals de maatregelen rond veiligheid en bereikbaarheid. De bewoners van de Mandekensstraat werden persoonlijk uitgenodigd, maar elke geïnteresseerde is welkom.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie