Zoek

Celien covert ‘Skinny Love’ (video)

Celien brengt op deze video een cover van ‘Skinny Love’, origineel van Bon Iver. Op de achtergrond herken je het Rijksadministratief Centrum. : ) Welke organisator biedt dit jong talent een podium?!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

4 reacties

  1. Dag Celien,

    Geen zin om je talent aan kijkend Vlaanderen te tonen ? Ik ben nl. voor een nieuw VTM-programma ‘Belgium’s Got Talent’ op zoek naar uitzonderlijk talent.

    Dus voel jij je aangesproken, schrijf je dan als de bliksem in op: https://www.shortaudition.com/application.php?jid=81 en maak kans op een geweldige geldprijs !

    Heb je trouwens nog vragen over het programma, mag je mij steeds contacteren op 0487/541.158!

    Hieronder vind je alvast wat meer informatie over de nieuwe talentenjacht!

    De talentenjacht ‘Britain’s Got Talent’ hield Groot-Brittannië wekenlang in bedwang en maakte wereldsterren van Susan Boyle en Paul Potts. Het programma veroverde nadien meer dan veertig landen over de hele wereld. Dit najaar worden de poorten van de ‘Got Talent’-zoektocht ook voor het Vlaamse publiek geopend.

    Kan jij iets wat andere mensen niet kunnen? Ben jij een jongleur, illusionist of acrobaat? Kan jij buikspreken of paaldansen als de beste? Kan jij samen met je (sport)vereniging een geweldige act in elkaar steken? Heb jij het in je om mensen te doen lachen of ontroeren?

    Kortom kan jij een groot publiek 2 minuten lang entertainen?
    Schrijf je dan zeker in voor ‘Belgium’s Got Talent’ want iedereen met een uitzonderlijke act is welkom in deze amusementshow. Het maakt niet uit of je jong, oud, alleen of in groep wil optreden.

    Overtuig Vlaanderen van jouw buitengewone gave en win een geweldige geldprijs. Inschrijven kan op https://www.shortaudition.com/application.php?jid=81 !

    Hopelijk tot gauw!

    Groetjes, Griet

Geef een reactie