Leeuwerckenaers brengen toneelstuk van Agatha Christie

Sint-Gillis – Het theatergezelschap De Leeuwerckenaers brengen op 23, 24, 30 en 31 maart het stuk ‘De Muizenval’ van auteur Agatha Christie. De regie is van Wouter De Caluwe. ‘The Mousetrap’ is de langst lopende toneelvoorstelling ter wereld. De première vond plaats op 25 november 1952 in het Ambassadors Theatre in Londen. Sindsdien wordt het in Londen nog dagelijks opgevoerd, veelal voor een uitverkochte zaal. Het verhaal is nog nooit verfilmd en vind je dus niet in de videotheek. Dit omdat Christie in haar testament heeft laten vastleggen dat het stuk niet mag verfilmd worden zolang het nog in theater gespeeld wordt.
De plot van ‘The Mousetrap’ wordt beschouwd als één van de best bewaarde geheimen van de toneelwereld.

‘De Muizenval’ wordt opgevoerd in de HeHaschool, Otterstraat 179. Reserveren kan via 0478 22 49 88. Meer informatie: www.de-leeuwerckenaers.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie