Voordracht over brandpreventie

Schoonaarde – Jaarlijks vallen er ongeveer 100 dodelijke slachtoffers bij woningbranden in België. Gewonden dragen vaak de gevolgen voor de rest van hun dagen. En dan hebben we het nog niet over de enorme materiële schade die duizenden branden jaarlijks aanrichten. KWB en ACV Schoonaarde organiseren daarom een voordracht met brandpreventieadviseur Luc De Kimpe. In ongeveer een uurtje vertelt hij hoe we onze woning brandveiliger kunnen maken. Hij geeft nuttige tips en wijst op brandgevaarlijke gewoontes. Dit avond vindt plaats op vrijdag 16 maart om 19.30 uur in het Parochiaal Centrum, Moleneinde 1. De toegang is gratis.

Meer informatie: 03 765 21 61.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie