Ken start dit weekend zijn Ronde van Groot-Dendermonde

Dendermonde – Op zijn blog laat Ken Van Weyenberg (CD&V) weten dit week te starten met zijn “persoonlijke Ronde van Groot-Dendermonde”. “Samen met een van mijn CD&V-compagnon Christoph Vermeirssen, ga ik van deur tot deur om naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2012 te peilen de wensen en eventuele bekommernissen van de inwoners van Dendermonde en haar deelgemeenten”, meldt Ken. “Natuurlijk is het onmogelijk om ieder Dendermonds gezin te bezoeken. Indien we nog niet bij u zijn langsgeweest en u wenst graag een korte babbel over wat voor u de komende zes jaar belangrijk is, kunt u contact opnemen via derondevangrootdendermonde@hotmail.com.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie