Zoek

Beursfuif mét dj-wedstrijd op 24 maart

Sint-Gillis – Zaterdag 24 maart slaan jeugdhuis Zenith en Rugbyclub Dendermonde de handen weer in elkaar voor een grootschalige dj-wedstrijd op de beursfuif in het jeugdhuis.

De winnaar van deze wedstrijd mag op Flanders Open Rugby spelen. Inschrijven kan door je mix van de beste feestmuziek die maximum dertig minuten duurt online te zetten en deze voor zaterdag 10 maart te mailen naar djcontestzenith@hotmail.com.

“Hou er rekening mee dat je mix toegankelijk moet zijn voor een breed publiek! Er zullen in totaal 6 dj’s geselecteerd worden die elk 30 minuten de tijd krijgen om zich te bewijzen op de beursfuif in jeugdhuis Zenith”, aldus de organisatoren. “Voor en na de contest zullen dj’s Bhang & Olivier jullie voorzien van de leukste nummers. De uiteindelijke winnaar zal gekozen worden door een jury de avond zelf.”

Meer informatie: www.jhzenith.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie