Zoek

Actievoerders tegen N41 verzamelden 3386 bezwaren

Dendermonde/Lebbeke – Afgelopen week werden net voor de aanvang van de Lebbeekse gemeenteraad 3.386 bezwaren tegen het doortrekken van de N41 overhandigd aan de burgemeester van Lebbeke.

“De bezwaren zijn genoegzaam bekend en betreffen de vele negatieve effecten die de doortrekking zal te weeg brengen en die ook zwart op wit op papier staan in het uitgevoerd milieueffectenonderzoek. Die negatieve effecten kunnen ook niet worden geremedieerd zodat de leefkwaliteit in de getroffen gemeenten er aanzienlijk zal op achteruit gaan”, aldus de actievoerders.

“In tegenstelling tot wat sommigen beweren heeft de doortrekking van de N41 ook geen positieve effecten inzake mobiliteit, maar zullen de bestaande problemen inzake verkeersoverlast eerder toenemen. Ook de verkeersonveiligheid zal toenemen”, zeggen de tegenstanders. “Het gemeentebestuur van Lebbeke heeft haar huiswerk ondertussen alvast grondig en goed gedaan en neemt terecht afstand van het doortrekkingsplan.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie