Zoek

Sint Lutgardiskoor zoekt gastgezinnen

Grembergen – Het Sint-Lutgardiskoor viert dit jaar 35 jaar vriendschap met het Duitse mannenkoor ‘G.V. Sängerlust 1951’ uit Nieder-Liebersbach. “In het pinksterweekend van 25, 26, 27 en 28 mei aanstaande ontvangen we onze Duiste gasten voor de achtste maal in de gemeentelijke basisschool aan de Rootjensweg”, laat Marc De Koning weten.

“Na 35 jaar zijn er uiteraard al vele hechte vriendschappen ontstaan tussen de leden van beide koren. Regelmatig wordt er gependeld tussen Grembergen en Nieder-Liebersbach en omgekeerd. De meeste koorleden hebben al jaren een vaste stek om te logeren. Bij deze editie zijn de bezoekers echter nog talrijker en hebben we als organisatoren een tekort aan slaapplaatsen. Daarom zijn we op zoek naar mensen die bereid zijn 1 of 2 mensen logies aan te bieden. Wij staan er in ieder geval garant voor dat dit een spetterend weekend wordt en we kijken al uit naar een aangename samenwerking.”

Meer informatie: Marc de Koning, marcdekoning@scarlet.be of 052 22 50 18.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie