Zoek

Gildenhuis heropent na de zomervakantie

Grembergen – De derde fase van de verbouwingswerken aan het Gildenhuis zit er bijna op. “Terwijl er nog volop gekapt en gebouwd werd, was het in de voorbije twee jaar toch mogelijk voor alle parochiale en andere vereniging om hun jaaractiviteiten te laten doorgaan. Soms gebeurde dit met enige creativiteit, geduld en respect maar toch met grote tevredenheid over de reeds aangeboden accommodatie. Eens het bouwproject volledig af zal zijn, wordt alles uiteraard nog beter”, mailt Luc Dilewyns, voorzitter van de Parochiale Werken Grembergen.

Feestelijke opening

Luc Dilewyns: “Het Gildenhuis wordt een zalencomplex dat in één, twee of drie ruimtes kan opgedeeld worden. Bijgevolg kan het gehuurd worden naargelang de aard van de activiteit of de hoeveelheid mensen die u plaats moet geven, schommelend tussen 40 en 250 mensen. Bovendien zal er een zeer ruime keuken zijn, voorzien van alle nodige apparatuur.
Als alles volgens plan en timing verloopt, mag al uitgekeken worden naar een feestelijk inhuldiging tijdens het openingsweekend waarvoor op het weekend van 1 september 2012 wordt gemikt.”

Parochiaal eetfestijn

Op 10 en 11 maart organiseert men een eetfestijn ten voordele van de verbouwingen. Op het menu wordt opnieuw, na de vele lovende reacties van vorig jaar, de keuze aangeboden tussen Kwarteltjes met champignonroomsaus of Lotte met Normandische saus aan 18 euro. Voor de kleintjes zijn er balletjes in tomatensaus voorzien aan 7 euro. In de prijs is tevens een verfrissende Cava of fruitsap met een passend hapje inbegrepen.

“Voor hen die nog niet de gelegenheid hadden om het Gildenhuis in zijn huidige gedaante te zien, is het tevens een uitstekende gelegenheid om eens af te komen. Meteen draagt u een steentje bij in de financiering van het ganse project, want koken kost geld”, aldus Luc Dilewyns.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie