Zoek

az Sint-Blasius bezoeken op de Dag van de Zorg

Dendermonde – Op zondag 18 maart opent az Sint-Blasius de deuren van haar gloednieuwe vleugel. De opendeurdag staat in het teken van ‘Innovaties in zorg’. De artsen en medewerkers bieden een verrassende kijk op de nieuwste ontwikkelingen in specialistische zorg.

Op het gelijkvloers kunnen bezoekers een kijkje nemen in het ultramodern chirurgisch dagcentrum en het traject volgen van een patiënt bij dagopname. Van het operatiekwartier en de ontwaakzaal naar het naverblijf, uitgerust volgens de nieuwste inzichten en met de meest moderne technologieën. Ook onze operatierobot zal u hier aan het werk zien.

Op de eerste verdieping bevinden zich onder meer het internistisch dagcentrum en de nieuwe behandellokalen van urologie en gastro-enterologie (maag- en darmziekten). Bezoekers krijgen er ook info over revalidatie, over de borstkliniek, de pijnkliniek, geheugenkliniek, het diabetescentrum en veel meer. Ook de multimediamonitors, die in 2011-2013 op alle kamers worden geïnstalleerd, worden gedemonstreerd.

Langs het parcours (ter hoogte van de nieuwe kapel) vindt een tentoonstelling plaats van hedendaagse kunst. Tenslotte zal de personeelsdienst aanwezig zijn met een jobstand en heel wat informatie over werken bij az Sint-Blasius.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie