Zoek

Spetterende afsluiter voor Jeugdboekenweek

Dendermonde – Het is Jeugdboekenweek en dat heb je misschien al gemerkt. Wie de laatste weken in de bib passeerde, waande zich in een dierentuin. Heel wat beestjes in de bib dankzij de leerlingen van KASK Dendermonde.

Zaterdag 24 maart wordt de jeugdboekenweek afgesloten met in de voormiddag de workshop ‘dierlijk illustreren’ met Silke Daneels. Aan de hand van knippen en plakken kom je tot het dier dat je zelf wel eens zou willen zijn. Deelnemen kost niets. Inschrijven kan nog!

In de namiddag – van 14 tot 17 uur – is er dan een heus slotfeest. In de Beestige stad Dendermonde kan je vilten, luisteren naar verhaaltjes, cupcakes versieren, je laten omtoveren in een diertje met gekke kapsels en beestige tattoos. Je kan fotomodel spelen en ja laten fotograferen en je leert er ook wat Hachiko is. En wie weet heb je wel gewonnen met de Dierenleestuin en krijg je een mooie prijs uit de handen van de Harige Bende! Voor de kinderen die verkleed komen als dier, is er een kleine verrassing!

Beide activiteiten zijn gratis. Informatie en inschrijvingen via jeugdboekenweek@dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie