Steven De Cleer brengt met Shellcase nieuw album uit

Steven De Cleer op de opnameset van de nieuwste video van Shellcase.

Dendermonde – Shellcase, de band met stadsgenoot Steven De Cleer op basgitaar, brengt in mei zijn tweede album ‘Esperanza’ uit. Opmerkelijk is dat het album werd gefinancierd door SonicAngel, een online platform dat fans en geïnteresseerden de kans geeft te investeren in een band of artiest. De eerste single ‘Rehab’ uit het nieuwe album is sinds 13 maart verkrijgbaar via iTunes. De video bij het nummer werd midden deze maand opgenomen. De releaseparty van de nieuwe cd vindt plaats op donderdag 17 mei in Sint-Maria-Lierde. De toegang is gratis.

Meer informatie: www.davevarlet.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie