Zoek

Wat doe je zaterdagavond 14 april?

Dendermonde – Nog geen plannen voor zaterdag 14 april? Hieronder vind je een paar suggesties. Ben je op de hoogte van andere evenementen laat het dan in de comments weten.

Ladies Night met Jack Flamingo Orchestra
De Dendermondse band Jack Flamingo Orchestra geeft op zaterdag 14 april om 21 uur een concert in de Honky Tonk Bunker aan de Leopold II-laan. De toegang bedraagt 5 euro. De organisatie is in handen van Second Line. Meer informatie: www.secondline.be

Abattoir Blues & The Hickups in The Irish Pub
In The Irish Pub spelen op zaterdagavond de Dendermondse bands Abattoir Blues en The Hickups.

Die Fidelen Scheldeländer Musikanten brengen lenteconcert
Zaterdag 14 april om 20 uur brengen Die Fidelen Scheldeländer Musikanten hun jaarlijks lenteconcert in De Mespel in Mespelare. Na het concert volgt een optreden van het dansorkest FDM Band. De toegang bedraagt 5 euro. Meer informatie: 052 21 15 61.

Scholierentoneel in zaal Steenpoort
Het Dendermonds scholierentoneel speelt op zaterdag 14 april om 20 uur het stuk ‘Lifestream’, een komisch toneelstuk over de levensloop van de mens. Deze voorstellling vindt plaats in zaal Steenpoort in de Kerkstraat 115. De toegang bedraagt 6 euro. Meer informatie: 0486 48 48 39.

Suburban
Zaterdag 14 april vindt in jeugdhuis Zenith de dubstepparty Suburban plaats. Meer informatie: www.jhzenith.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie