Alleen vrouwen op het podium

Grembergen – Toneelkring Verbroedering, het toneelgezelschap van de Vlaamse Kring Sint-Ludgardis, brengt eind april het stuk ‘Een Luie Milt’. Op het podium komen de zussen Elke en Maaike Waegeman, Karo Van Parrijs, Els Quintelier, Kristien Van Weyenberg en Larissa Michiels. De regie is van Marie Fierens. “U ziet het goed; geregisseerd én opgevoerd enkel en alleen door vrouwen. Dit ‘boosaardige blijspel’ laat de venijnige kantjes zien van… vrouwen. Er hoeft zelfs geen man aan te pas te komen! Als er maar taart is”, aldus persverantwoordelijke Yentl Peelman.

De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 27, zaterdag 28 en maandag 30 april en op vrijdag 4 en zaterdag 5 mei in zaal Uilenspiegel in Grembergen en starten telkens om 20 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie