Search

Zeven bands op Appelse kroegentocht

Appels – De vierde Appelse Kroegentocht op zaterdag 21 april biedt dit jaar zeven bands op vijf locaties. Voor de eerste keer treedt ook een band op in de kantine van Appels Korfbal.

In café Kantekleer treedt Rudy Richard And The All Stars op. De band is er voor het tweede jaar op rij te gast. The Bridge brengt in café Sparta stevige rockcovers. In café-feestzaal Half-Af staat Indigo Temple op het podium. “Ik vond de band vorig jaar op het internet en hun optreden viel zo goed mee dat ik ze dit jaar opnieuw heb gevraagd”, vertelt Renate Dooms van Half-Af. The Hickups en Twisted Cable spelen in café-taverne De Rust. “Beide bands brengen alternatieve pop en rock. We laten speciaal een trailer komen die we als podium gaan gebruiken zodat de bands en de bezoekers voldoende ruimte hebben”, vertelt Dirk D’hollander van De Rust. Get Some is te gast in de kantine van de korfbalclub Appels Korfbal. “Het optreden is meteen ook hun debuut”, weet Marijke Dierick, voorzitter van de club.

De toegang en de busdienst op zaterdag 21 april zijn gratis. “We slagen erin de optredens gratis te houden dankzij onze sponsors. De deelnemende cafébazen zorgen op hun beurt elk voor een band”, vertelt medeorganisator Paul Vincke. Samen met Anges Heylen maakt hij deel uit van het organisatiecomité. De optredens starten om 21 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie