Atheneum lanceert zomerschool (video)

De Middenschool Atheneum Dendermonde lanceert komende zomer de eerste ‘zomerschool’ in Vlaanderen. Een week lang krijgen de deelnemers drie uur les per dag. De lessen worden gegeven door leerkrachten van middenschool Atheneum. Naast de lessen zijn er tal van andere sportieve en ontspannende activiteiten. Deze worden telkens begeleid door enthousiaste monitoren. Deelnemers én begeleiders verblijven op het internaat van het GO! Dendermonde. Deze reportage werd uitgezonden door TV Oost.

Meer informatie: www.summer-school.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie