Zoek

Opnieuw verkeersdagen op de Grote Markt

Dendermonde – De lokale politie van Dendermonde organiseert op 17, 18 en 19 april “Verkeersdagen” op de Grote Markt. Hiervoor werkt zij samen met diverse partners zoals het BIVV, de federale politie, de brandweer enzovoort. Het evenement is een moment waarop leerlingen, leraren, ouders en buurtbewoners kunnen kennismaken met mobiliteit en verkeer.

Op deze driedaagse worden 1.700 leerlingen van de derde graad secundair onderwijs uitgenodigd om een aantal workshops te bezoeken die worden opgericht op de Grote Markt en in het stadhuis. Alle verkeersprioriteiten, zoals snelheid, alcohol en drugs in verkeer, dode hoek vrachtauto’s, gordeldracht, opgefokte bromfietsen, EHBO, zichtbaarheid in het verkeer… komen aan bod.

Om een vlot en veilig verloop te waarborgen wordt de Grote Markt op 17, 18 en 19 april tijdens de schooluren afgesloten voor alle verkeer.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie