Zoek

Lifesavers: JH Zenith in de bres voor Yenka

Voor de tweede maal fuift JH Zenith onder het motto ‘Benefit for a child’ voor het goede doel. Deze keer staat de benefietfuif in het teken van de vijfjarige Yenka die, ondanks haar jonge leeftijd, al drie operaties heeft ondergaan. Dit is echter nog niet het einde van haar lijdensweg. Op het einde van deze maand start ze met een wekelijkse behandelingen die het uiterste van het jonge kind zullen eisen, maar Yenka is klaar om er voor te vechten. Uiteraard kosten al deze zorgen handenvol geld en daarom organiseren vrienden van Yenka’s familie in samenwerking met jeugdhuis Zenith deze tweede Lifesavers.

Op deze manier proberen zij zo veel mogelijk geld in te zamelen en Yenka een toekomst te geven. De jonge bende van JH Zenith werkt hier met veel plezier aan mee. “Twee jaar geleden werkte JH Zenith samen met enkele vrijwilligers ook een benefiet actie uit voor iemand met kanker. We kunnen uiteraard niet elk project ondersteunen, maar we vinden het belangrijk dat het jeugdhuis ook op deze manier zijn maatschappelijke functie kan vervullen’, aldus voorzitter Tim De Vogel.

Iedereen die Yenka wil steunen is op 21 april welkom in JH Zenith, waar vaste Zenith-dj’s Fooonetik, Dossch-Y en Jazz & Bhang samen met Jo Hancock en L-DC & Z-OLEX de dienst uitmaken. Start om 21:00 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie