Comedy met Michael Van Peel op 25 mei

Sint-Gillis – Het comedyseizoen in jeugdhuis Zenith wordt op vrijdag 25 mei afgesloten. “Met Michael Van Peel hebben we een headliner van formaat. Samen met aanstormende talenten Jeron Dewulf en Bart Van Uytvange staan deze comedians waarborg voor een avond tranen lachen”, aldus de organisatoren.

Van bij het begin van zijn carrière sleepte Michael Van Peel prijzen in de wacht zowel in België als Nederland. Opgeleid door Nigel Williams, was hij vaste support voor Alex Agnew en Phillipe Geubels. Na de afgelopen jaren telkens met een stevige eindejaarsconference te komen, komt hij nu nieuw materiaal testen. Van Peel is een cynicus, gevangen in het lichaam van een onverbeterlijke optimist.

Jeron Dewulf is al jaren bekend als acteur en improvisator. Voor televisie improviseerde hij bij de Geert Hoste’s comedy cup en Jimpro. Soapliefhebbers kennen hem misschien als psychiater Marc Dewaele uit Familie. Op dit moment is hij artistiek leider van De Improfeten en drijvende kracht achter het Joker comedy impro collectief waarin hij samen aantreedt met Bart Cannaerts en Joost Van Hyfte, telkens aangevuld met een bekende gast. Vorig jaar begon Jeron ook te standuppen.

Bart Van Uytvange, talent van eigen bodem namelijk afkomstig uit Grembergen, treedt al enkele jaren op en brengt enkele sterke imitaties. Dat hij nog niet in de cast van tegen de sterren op zit, is gewoon een kwestie van tijd.

Datum: vrijdag 25 mei 2012
Deuren: 20 uur
Showtime: 20.30 uur
Prijs: 8 euro (basis), 6 euro (<26j) Locatie: jeugdhuis, Otterstraat 58, Dendermonde Tickets: www.jhzenith.be/tickets

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie