Search

European Barbecue op 4 mei

Oudegem – Volleybalclub Oudegem eindigt dit jaar op de vierde plaats in de competitie en speelt daardoor Europees. De club die sinds 1978 bestaat, promoveert in 2007 naar eerste nationale en het jaar daarna zelfs naar ereklasse. Door een gebrek aan ervaring moet de club echter al na één jaar ereklasse verlaten. Gelukkig niet voor lang, want in 2009 maakt Volleybalclub Oudegem opnieuw zijn entree in de hoogste competitieafdeling. Het team eindigt dit jaar zelfs op een schitterende vierde plaats waardoor het Europees kan spelen. Om deze prestatie te vieren en alvast het nodige geld in het laatje te krijgen, organiseert de club op 4 mei om 19 uur een ‘European Barbecue’. Wordt zonder twijfel vervolgd.

Meer informatie: www.vcoudegem.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie