Search

Op 1 mei trapt sp.a campagne op gang

Dendermonde – Op 1 mei slaat de Dendermondse sp.a-afdeling de handen in elkaar om er met hun kameraden van ABVV en Bond Moyson een feest van te maken van ‘hun’ dag van de arbeid. Lokaal sp.a-voorzitter Luc Van Gasse: “Met de gemeenteraadsverkiezingen in het vooruitzicht wordt 1 mei dit jaar nog belangrijker dan andere jaren. Uiteraard zullen we van de gelegenheid gebruik maken om een tip van de sluier te lichten over onze campagne.”

Om 10u is er die dag een fietstocht en vanaf 13u is iedereen welkom in De Zonnebloem in de Breestraat in Sint-Gillis voor echte Dendermondse paardenworstjes, en vanaf 15u zijn er toespraken van onder lmeer Vlaams fractieleider Bart Van Malderen en is er een optreden van “The bridge”. De avond voordien, op maandag 30 april, is er de gratis kroegentocht op en rond de Grote Markt. LipLock speelt in ’t Belfort, Bluishier Than Red in Sint-Joris, Please Don’t Kill The Clown in het Theatercafé, Our Lips Are Sealed in Den Hert, Abbattoir Blues in De Knaptand, Hidden in de Ierse Pub en 3PM in Den Ommegank. Het eerste optreden start rond 20.30u, het laatste pas (een stuk) na middernacht.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie