Zoek

Dendermondse Rugbyclub speelt bekerfinale

Sint-Gillis – Voor de derde keer in het meer dan 30 jaar bestaan van de club, speelt de mannenploeg van de Dendermondse Rugbyclub de finale van de Beker van België, en dat op zaterdag 5 mei 2012 om 18u00 in het stadium van de kleine Heizel in Brussel. Tot vandaag slaagde er nog geen enkele Vlaamse club in deze trofee binnen te rijven. Dendermonde kwam in het verleden twee keer wel heel dichtbij, maar beide finales gingen verloren. Lukt het ditmaal?

“We zouden alleszins geschiedenis schrijven om als eerste Vlaamse club deze beker mee te brengen naar onze Ros Beiaardstad. We doen er alles aan om zoveel mogelijk DRC-gezinden naar Brussel te krijgen om onze jongens aan te moedigen. Mogen wij ook op uw aanwezigheid rekenen?”, klinkt het vanuit het bestuur.

Wie in Brussel onze groen-gele rugbymannen wil gaan aanmoedigen, kan met de supportersbussen mee. Die  vertrekken om 16u00 aan de ingang van de sporthal gelegen aan de Van Langenhovestraat te Sint-Gillis Dendermonde. Elke supporter kan inschrijven via drcfinale@verhavert.eu.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie