Dendermondse Rugbyclub speelt bekerfinale

Sint-Gillis – Voor de derde keer in het meer dan 30 jaar bestaan van de club, speelt de mannenploeg van de Dendermondse Rugbyclub de finale van de Beker van België, en dat op zaterdag 5 mei 2012 om 18u00 in het stadium van de kleine Heizel in Brussel. Tot vandaag slaagde er nog geen enkele Vlaamse club in deze trofee binnen te rijven. Dendermonde kwam in het verleden twee keer wel heel dichtbij, maar beide finales gingen verloren. Lukt het ditmaal?

“We zouden alleszins geschiedenis schrijven om als eerste Vlaamse club deze beker mee te brengen naar onze Ros Beiaardstad. We doen er alles aan om zoveel mogelijk DRC-gezinden naar Brussel te krijgen om onze jongens aan te moedigen. Mogen wij ook op uw aanwezigheid rekenen?”, klinkt het vanuit het bestuur.

Wie in Brussel onze groen-gele rugbymannen wil gaan aanmoedigen, kan met de supportersbussen mee. Die  vertrekken om 16u00 aan de ingang van de sporthal gelegen aan de Van Langenhovestraat te Sint-Gillis Dendermonde. Elke supporter kan inschrijven via drcfinale@verhavert.eu.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie