Zoek

Ronkende namen uit musicalwereld in Dendermonde

Dendermonde – Na het succes van vorig jaar pakt Dynamic Symphonic Band opnieuw uit met een leuke en aangrijpende selectie uit de meest bekende musicals en films zoals ‘Romeo en Juliette’, ‘My Fair Lady’, ‘Pocahontas’, ‘Chess’, ‘Alladin’ en ‘James Bond’. Op het podium komen onder meer Helen Geets, Steven Colombeen en Priske Dehandschutter.

Het project kreeg de naam “Magical Musicals 2” en daarvoor wordt samengewerkt met enkele ronkende namen uit de musicalwereld. Helen Geets speelde mee in verschillende musicals waaronder ‘The Sound of Music’ en ‘Camelot’. Ze nam ook deel aan het televisieprogramma ‘Op Zoek Naar Maria’. Momenteel werkt Helen Geets voor Studio 100 mee aan de musical “Robin Hood”;

Steven Colombeen is een hoge bariton die te zien was in musicals zoals ‘Grease’, ‘Jesus Christ Superstar’ en ‘Les Misérables’. Deze Gentenaar was ook twee jaar actief in de Efteling alsook voor het Nederlandse productiehuis van Albert Verlinde. Colombeen speelde zowel in de Nederlandse als Belgische productie van ‘The Sound of Music’.

Actrice en sopraanzangeres Priske Dehandschutter is op dit ogenblik te zien als Jana Pleysier in de Vlaamse soapserie ‘Familie’.

De voorstellingen vinden plaats in cultuurcentrum Belgica op vrijdag 11 mei om 20 uur en zaterdag 12 mei om 20 uur. Meer informatie en reservering: wivina.cleys@base.be of 0497 91 75 45.

(c) Foto: www.helengeets.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie