Amplified Noise wint Tenera Munda Rally

Dendermonde – De voorbije jaren organiseerde de stedelijke jeugddienst op het einde van het schooljaar de Parkhappening, een relaxt evenement in het stadspark. De happening wordt dit jaar afgevoerd en in de plaats komt ‘Tenera Munda Live’ op de Grote Markt. Op maandag 25 juni treden 808 Sneakerheadz, Squarelectric feat. Michael Shack (onder meer bekend van Milk Inc.), Mint én Amplified Noise, de winnaar van de eerste Tenera Munda Rally, op. De Dendermondse band Amplified Noise krijgt behalve dit optreden ook een dag opnamestudio aangeboden door de stedelijke jeugddienst. Naast het festival Tenera Munda Live wordt ook opnieuw een cd met uitsluitend Dendermondse bands opgenomen. De eerste bijeenkomst met geïnteresseerde bands vond plaats op 21 april.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie