Zoek

Dendermonde heeft zijn eigen Benidorm Bastards

Dendermonde – Lang vóór de ‘Benidorm Bastards’ op televisie kwamen, wist men in het lokaal dienstencentrum Zonnebloem al dat senioren best hip uit de hoek kunnen komen. Al in 1987 pikten zij in op de toenmalige playback en soundmixrage om een felgesmaakt showprogramma op touw te zetten. Het smaakte naar meer en de showgroep Zonnebloem was geboren.

Zoveel jaren en zoveel groepssamenstellingen later is de showgroep nog steeds alive and kicking.

Op donderdag 24 mei om 14 uur brengen zij in thuisbasis Zonnebloem hun nieuwe show voor de bezoekers van het dienstencentrum. Op het programma staan zowel Shakira als Bobby Prins – het hele muzikale spectrum komt aan bod. Het playbackgebeuren wordt doorspekt met humor en live muziek. De showgroep bestaat uit een kern van 11 “vedetten” en een logistieke omkadering van 5 seniors.

De toegang bedraagt 4 euro. Vooraf inschrijven is gewenst. 052 25 19 30.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie