Zoek

Voel je je veilig in Dendermonde? (poll)

Een drugsgerelateerde ‘schietpartij’ – al dan niet met een alarmpistool – aan het station, een gewelddadige overval op een juwelierszaak en het oprollen van een bende twaalfjarigen met tientallen misdrijven op hun kerfstok waren deze week het gespreksonderwerp in onze stad. Afgelopen woensdag gaven burgemeester Piet Buyse en zonechef Paul Putteman van de Lokale Politie tijdens een persontmoeting toelichting bij de feiten en hun aanpak. Hoewel het om zware criminele feiten gaat, is er volgens onze burgemeester geen reden om over een verhoogde onveiligheid te spreken en wordt alles wordt in het werk gesteld om de veiligheid te garanderen.

[polldaddy poll=”6318513″]

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie