Zoek

“Onze wandelzoektocht is niet geschikt voor haarklievers en vitters”

Dendermonde – De Ros Beiaard Bierproevers bewijzen nog maar eens dat ze veel meer kunnen dan alleen maar bier proeven. De vereniging van voorzitter Marc Rydant richt van 16 juni tot en met 16 september een wandelzoektocht in.

Deze wandeling brengt de deelnemers van de Grote Markt naar Sint-Gillis en terug. Ondertussen worden ze getrakteerd op een set leuke vragen en een heuse speurtocht. De inrichters melden dat de wandeling niet geschikt is voor haarklievers, vitters en muggenzifters.

Wie Dendermonde en zijn belangrijkste deelgemeente beter wenst te leren kennen, komt dan wel aan zijn trekken. Wie een gezellige namiddag wenst door te brengen evenzeer.

Pieter Steyaert, Filip Vermeulen en Sofie Saeys zetten hun schouders onder het project en toverden een leuke, sportieve en interessante wandelzoektocht uit hun bierhoed. De tocht werd uitgestippeld langs een parcours van ongeveer 8 kilometer, waarbij de deelnemers een reeks fotovragen dienen op te lossen.

De prijsuitreiking is voorzien op vrijdag 21 september in het Theatercafé. Niet minder dan 20 winnaars zullen persoonlijk uitgenodigd worden.

Deelnemen aan deze Wandelzoektocht is zo goed als gratis. Een deelnameboekje kan aangeschaft worden in de zaken, waar je ook het antwoordformulier kan indienen. Je betaalt amper 6 euro en krijgt daarvoor bij afgifte ook nog 75cl Aymonbier in ruil.

Het antwoordformulier kan na deelname afgegeven worden op één van deze locaties : Theatercafé (Kerkstraat 26), Café Sint Joris (Grote Markt), Biercafé Knaptand (Grote Markt ), Porter House (Grote Markt), Schoenen Carrell (winkelgalerij De Oude Vismijn) en Electrozaak Eeckhoudt (Oude Vest 95).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie