Schoolfeest met live muziek op 24 juni

Baasrode – Zondag 24 juni tijdens het schoolfeest van de gemeenteschool De Schakel gebeurt iets speciaal. Het optreden van de kinderen zal gebeuren met live muziek, wat uniek is in de streek. Er is een variatie van ritmes en sounds. Ook de ouders en familieleden zullen hun hartje kunnen ophalen met meezingers zodat het schoolfeest één groot familiefeest wordt voor zowel jong als oud. Voor deze live begeleiding zorgt de JDK Band uit Baasrode.

“Juist dertig jaren geleden is het allemaal begonnen voor de JDK Band in deze school”, vertelt Jozef De Koning. Voor deze toch wel speciale gelegenheid is de bandleider achter zijn klavier gekropen en heeft de wensen van de leerkrachten zo goed als mogelijk vervult om hun muzikale gevraagde nummers op partituur te zetten voor de band, wat geen makkie was door de elektronische effecten in bepaalde melodieën.

De toegang op zondag 24 juni om 14 uur is gratis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Eén reactie

  1. Jozef De Koning en zijn muzikanten hebben hier echt hard aan gewerkt en het resultaat zal fantastisch zijn,heb zondag ll. de repetitie gevolg en alles is af punt. proficiat aan allen en tot zondag.

Geef een reactie