Denderpop is er klaar voor

Dendermonde – Zaterdag 23 juni vindt op de gedempte Dender de derde editie van het gratis festival Denderpop plaats. “Het hele concept werd weer opgeblonken, maar de grote lijnen van de voorbije jaren blijven nog steeds gelden: gezelligheid, sfeer, goede muziek en vooral toegankelijkheid”, aldus organisator Rob Huijghe.

Ook dit jaar trekt het festival volop de kaart van Blijdorp. De samenwerking werd uitgebreid en de band van centrum zal het festival openen vanaf 18 uur. Het programma wordt vervolledigd met Charlie’s Barkers, The Jack London Show, The Skarminkels, The Father, The Son and The Holy Simon en Discobar Sjoempelaar. Nieuw dit jaar is dat de toegang volledig gratis is.

Meer informatie: www.denderpop.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie