Zoek

Kunsttentoonstelling in Gildenhuis

Sint Gilis – In het Gildenhuis in de Otterstraat vindt naar aanleiding van de jaarmarkt opnieuw een kunsttentoonstelling plaats. Bezoekers van de expositie maken kans op een kunstwerk geschonken door één van deze deelnemende kunstenaar: Maria Steenman (olieverf), Jozef Engelbert (postel & tekeningen), Irene De Ceulaer (schilderen op doek , pastel), Rudy Van der Veken (schilderen op doek, aquarel), Martine De Cock (schilderen op doek, beelden in klei), Rose-Marie Van Avermaet (kunstbreiwerk), Hubert Van Akoleyen (fotografie), Rita Vermeir (olieverf), Arie Renneboog (beeldhouwen , tekenen, aquarel), Karel Lodewijk Fierens (aquarel), Hendrika De Decker (schilderen), Hilde Cool (pasteltekenen) en Kristin Marcoux (hoedenmaakster).

De tentoonstelling opent op zaterdag 23 juni om 15.30 uur en loopt tot 20 uur. Zondag 24 juni kan je de tentoonstelling bezoeken van 10 tot 19 uur, op maandag van 10 tot 16 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie