Nieuwe, jonge namen voor sp.a-lijst

Dendermonde – De Dendermondse sp.a maakt in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van oktober dit jaar nog eens vier namen bekend. Deze keer zijn het jongelingen die volgens de partij aantonen dat ‘de jeugd’ nog steeds geëngageerd is. Het gaat om Renzy Saerens (22), Jolien De Koker (24), Majid Saih (29) en Shana Quintelier (23). De volledige lijst van de partij wordt voorgesteld op 29 juni.

Lokaal sp.a-voorzitter Luc Van Gasse: “Sp.a. Dendermonde trekt de kaart van de jeugd. Onze benjamin van 2006, Niels Tas (28), fractieleider in de gemeenteraad, en Tom Bogman (34), medewerker van Bart Van Malderen, zijn het levende bewijs dat wij jongeren daadwerkelijk kansen en groeimogelijkheden geven. Ook Tom en Niels zijn op 14 oktober opnieuw kandidaat.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie