Zoek

Brahim en Miss Bambylicious op Fiësta Aaghem (free tickets)

Oudegem – Zaterdag 14 juli vindt voor de zesde keer Fiësta Aaghem – het minifestival met een Zuiders tintje – plaats. “Na de wervelende show van Kid Coco vorig jaar lag de lat voor ons hoog, maar we zijn ervan overtuigd dat Brahim de hoge verwachtingen kan inlossen. “, vertelt Tom Bogman van het organiserende ’tPÿl.

“Voeg daarbij de travestieacts van Miss Bambylicious, de percussieband Trashbeatz, de swingende covers van Toosh & Eenes, lekkere cocktails en zuiders hapjes en het wordt een geweldige avond. Vanaf middernacht doet dj Statler een aanval op de dansspieren en gaan we met een topfuif de nacht in.”

Over topact Brahim zegt Bogman verder: “Met zijn project beats & basses neemt hij ons mee op een muzikale partytrip gaande van de beste funk & soul tot dance, hiphop en r&b. Je mag covers verwachten van legendes zoals Marvin Gaye en Michael Jackson afgewisseld met hedendaagse hits.”

Fiësta Aaghem vindt plaats in de gemeentelijke basisschool Echo aan de Ouburg 25. De toegang bedraagt in voorverkoop 4 euro, aan de kassa 6 euro. Kaarten in voorverkoop bij bakkerij Olivier, PJ De Harduynstraat 31.

Meer informatie: www.tpyl.be

……………………………………………………

Gratis naar Fiësta Aaghem! Editie heeft 5 duo-tickets voor Fiësta Aaghem op zaterdag 14 juli. Stuur voor 10 juli een e-mail naar info@editie.net en je maakt kans op twee toegangskaartjes voor dit zomerse evenement. De winnaars worden via email op de hoogte gebracht.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie