Terrasjesavond op 12 juli

Dendermonde – De zomerse terrasanimatie op de Grote Markt is voor vele Dendermondenaren een vast ingrediënt van hun vakantie. Ook dit jaar kan je opnieuw van op een terrasje genieten van muzikale en visuele topacts uit de hele wereld.

De eerste terrasjesavond, op donderdag 12 juli, staat volledig in het teken van muziek uit de jaren ‘50. Live band ‘The Mighty Quiffs’ en een duo retro dj’s doen het publiek swingen en deze glorietijden opnieuw beleven. Na een bezoekje aan het beauty boudoir met visagistes en kappers en een dansinitiatie, wordt de Grote Markt omgetoverd tot een groot retro swingfeest.

Afspraak op donderdag 12 juli op de Grote Markt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie