Zoek

Deze week in Cinema Albert

Sint-Gillis – In afwachting van beter zomerweer is het zeker de moeite waard om het filmaanbod voor de komende week te bekijken. In Cinema Albert worden van 13 tot 19 juli de volgende films getoond: Abraham Lincoln: Vampire Hunter, The Amazing Spider-Man, Snow White and the Huntsman, Madagascar 3, Ice Age 4, De Lorax, On the Road en
Brave.

Onze voorkeur gaat naar de nieuwe Spiderman. De film vertelt het verhaal van Peter Parker, een buitenbeentje op school, die als kind werd achtergelaten door zijn ouders. Hij werd opgevoed door zijn nonkel Ben en tante May.

Zoals vele tieners, probeert Peter te ontdekken wie en wat hij eigenlijk is. En natuurlijk hoort bij de pubertijd ook een kalverliefde. Gwen Stacy is Peter’s liefje en samen ontdekken ze de betekenis van echte liefde, engagementen en… geheimen. Wanneer Peter een geheim koffertje van zijn vader vindt, begint een zoektocht naar de reden van het verdwijnen van zijn ouders. De sporen leiden hem al snel naar Oscorp en het lab van Dr. Curt Connors, zijn vader’s vroegere zakenpartner.

Terwijl Spider-Man strijdt tegen Connors’ alter-ego “The Lizard,” neemt ook Peter cruciale beslissingen die van hem een échte held zullen maken..

Klik hier om het volledige filmaanbod van Cinema Albert te bekijken.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie