Zoek

N-VA stelt lijst van “gedegen mensen” voor

Dendermonde – N-VA is de tweede Dendermondse partij die een volledige lijst presenteert voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, al waren al heel wat namen bekend. “Heel wat mensen uit de sociale en verzorgende sector hebben zich spontaan kandidaat gesteld , maar ook vakbondsafgevaardigden, arbeiders en kaderleden, zelfstandigen en leerkrachten , mensen die nieuw in politiek staan en zij die al ruime ervaring hebben opgedaan”, zeggen voorzitter Cedric De Bruyckere en schepen Marius Meremans.

Het verschil tussen de jongste – negentien pas – en de oudste – al 79 jaar oud – is maar liefst zestig jaar. “We zijn dan ook verheugd om in deze lijst te link te kunnen leggen tussen kandidaten die uit de Volksunie komen en de nieuwe generatie N-VA’ers”, klinkt het. “Dit is dan ook het bewijs dat het gedachtegoed en de idealen van Volksunie Dendermonde verder leven in de Nieuw-Vlaamse Alliantie. Dit is een lijst van gedegen mensen, die klaarstaan om bestuursverantwoordelijkheid op te nemen.”

De lijst wordt getrokken door uittredend  schepen en enige N-VA’er die – op de kartellijst met CD&V – zes jaar geleden verkozen raakte, Marius Meremans. Ook Hilde Raman, zes jaar geleden verkozen op de lijst van Vlaams Belang en vandaag als onafhankelijke in de gemeenteraad, is een opvallende naam. Zij staat op de vijfde plaats.

De volledige lijst:

 1. Marius Meremans
 2. Klaartje Van Havermaet
 3. Dimitri Van Hoey
 4. Walter Deygers
 5. Hilde Raman
 6. Annemie Demuyt
 7. Jurgen Jacobs
 8. Pascal De Roock
 9. Veronique Van den Steen
 10. Paul Van Marcke
 11. Els Van Thuyne
 12. Lut De Beul
 13. Mario Rottiers
 14. Victorine Buyts
 15. Gerda Van Riet
 16. Giel Van Medegael
 17. Tomas Roggeman
 18. Tine Michem
 19. Bart Nobels
 20. Bart Claes
 21. Stijn Goossens
 22. An Vrancken
 23. Annik De Kimpe
 24. Bartel Willems
 25. Linda De Witte
 26. Carmen De Pauw
 27. Elsje Sinnaeve
 28. Laurent Mariën
 29. Pascale Roels
 30. Nancy Leys
 31. Bram De Wilde
 32. Kelly Colman
 33. Herman De Leeuw
 34. Cedric De Bruyckere
 35. Herman Burghgrave
Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie