Openluchtfilms in stadspark op 17 juli

Dendermonde – Als uitloper van een winterse bierkaartjesactie vervult de jeugdraad één van de voorgestelde wensen: film in openlucht! De eerste van twee voorstelling vindt plaats op dinsdag 17 juli om 21.30 uur in het Daniël Schellekenspark (kant Brusselse Poort) in Dendermonde.

Op het programma staat ‘The Motorcycle Diaries’, een roadmovie gebaseerd op de reisverhalen van de toen nog onbekende Ché Guevara tijdens een lange tocht door Zuid-Amerika.

Er worden geen dranken of versnaperingen voorzien. Je mag dit wel zelf meebrengen indien gewenst! Alles is volledig gratis en voor iedereen toegankelijk! Bij slecht weer wordt de film in zaal ‘Roxy’ (Sint Jorisgilde, Dendermonde) getoond.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie