Zoek

Udo zingt op de Grote Markt op 21 juli

Dendermonde – De Koninklijke Muziekkapel Brandweer Dendermonde geeft op 21 juli naar jaarlijkse traditie een podiumconcert op de Grote Markt en doet dat samen met Udo.

“Vorig jaar viel ons concert samen met de wekelijkse terrasanimatie op donderdag en kozen we ervoor om in dit kader samen te werken met een artiest”, vertelt voorzitter Dimitri Scholliers. “Ondanks de regen kregen we veel positieve reacties en is de samenwerking ons ook heel erg bevallen, ook de horecazaken op de Grote Markt waren eens allemaal open, wat anders op 21 juli niet het geval is.”

“Udo is een artiest die past bij de stijl van onze muziekkapel”

De Muziekkapel heeft niet lang getwijfeld om opnieuw aan het werk te gaan met een eigen artiest. “Velen vroegen naar een herhaling in openlucht van ons Musical Notes-concert met Stadsbeiaardier Marc Van Boven, maar het contract met Udo werd al lang tevoren vastgelegd”, legt Scholliers uit. “Maar net als met Lisa Del Bo kozen we opnieuw voor een populair iemand die zeer goed ligt bij het publiek.”

Dirigent Patrick Heirbaut beaamt: “Udo is een artiest die past bij de stijl van onze muziekkapel. Hij brengt het betere herkenbare popgenre en dat bespelen we graag. Bovendien is Udo een echte allround entertainer die het publiek op de Grote Markt zeker in de juiste sfeer zal brengen.”

Wie de Koninklijke Muziekkapel Brandweer Dendermonde samen met Udo aan het werk wil zien, moet op donderdag 21 juli om 20 uur afzakken naar de Grote Markt in Dendermonde.

De toegang is volledig gratis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie