Ouders wisselen kinderopvangervaringen uit

Dendermonde – Fanny Biesemans, kandidaat gemeenteraadslid, organiseert op zaterdag 4 augustus van 10 tot 12 uur in het stadhuis een moment voor ouders om ervaringen op het vlak van kinderopvang uit te wisselen. Ook kinderen zijn welkom want opvang wordt voorzien!

“Je hebt een kind of kinderen tussen 0 en 14 jaar en zoekt of maakt gebruik van opvang voor klein en groot? Ikzelf mocht al ondervinden dat het niet evident is om voor mijn zoon Gabriël, nu 17 maanden jong, een geschikte opvangplaats te vinden. Naast het invullen van formulieren en praktische zaken, hecht ik namelijk veel belang aan het aanmoedigen van de ontwikkeling van mijn zoon. Daarom organiseer ik een gelegenheid voor ouders en andere geïnteresseerden om ervaringen uit te wisselen”, aldus Biesemans op haar blog.

“Op het programma staat ook een toelichting van het Kinderrechtenplan dat reeds geruime tijd wordt toegepast in Zottegem. OCMW-voorzitter en Vlaams parlementslid Kurt De Loor zal dit in eigen persoon uit de doeken komen doen.”

Inschrijven is nodig. Deelname is gratis. Stuur een e-mail naar fanny.biesemans@telenet.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie