De Grote Zingende Markt op 4 augustus

Dendermonde – De horecazaken op de Grote Markt slaan op zaterdag 4 augustus de handen in elkaar voor een groot samenzangspektakel: De Grote Zingende Markt. Het concept is eenvoudig. De liedjesteksten verschijnen op televisieschermen en iedereen zingt die teksten uit volle borst mee. De nadruk ligt op het Nederlandstalig repertoire. Je kan het geheel het best omschrijven als een gezellige openlucht karaoke. Ambiance is in ieder geval gegarandeerd. Het programma begint om 20 uur en eindigt om 0.30 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie