Zoeken

De Grote Zingende Markt op 4 augustus

Dendermonde – De horecazaken op de Grote Markt slaan op zaterdag 4 augustus de handen in elkaar voor een groot samenzangspektakel: De Grote Zingende Markt. Het concept is eenvoudig. De liedjesteksten verschijnen op televisieschermen en iedereen zingt die teksten uit volle borst mee. De nadruk ligt op het Nederlandstalig repertoire. Je kan het geheel het best omschrijven als een gezellige openlucht karaoke. Ambiance is in ieder geval gegarandeerd. Het programma begint om 20 uur en eindigt om 0.30 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie