Zoek

Jo Caudron nieuwe voorzitter digitale reclamevereniging

Oudegem – Jo Caudron, geboren en getogen Dendermondenaar, werd in mei verkozen tot de nieuwe voorzitter van IAB Belgium, het platform voor wie in de internetsector werkt. Jo Caudron is consultant in digitale innovatie, media en strategie via zijn bedrijf Dear Media.

“Het is de rol van een digitale reclamevereniging om de markt te begeleiden in deze snel evoluerende digitale wereld. Met IAB Belgium willen we adverteerders, bureaus en media ondersteunen, en dit o.a. met kwalitatieve informatie, relevante cijfers en expertenopinies”, aldus Jo Caudron op de IAB-website.

In oktober vorig jaar werd Jo Caudron nog door DMD Labs uitgenodigd om zijn boek ‘Media Morgen’ voor te stellen. “Wat het boek, Media Morgen, betreft, er komt een nieuwe, ge├╝pdate versie uit in het najaar. Omdat er in het afgelopen jaar toch heel wat zaken gebeurd zijn. Heel wat punten die in het boek werden voorspeld zijn ook ondertussen uitgekomen, dus we zijn nu bezig om die versie te herwerken”, aldus Caudron in een interview met Bloovi.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie