Search

CD&V stelt volledige lijst voor

Dendermonde – Het partijbureau en –bestuur van CD&V keurde unaniem de volledige lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen goed. “De kandidaten die toegevoegd werden aan de reeds goedgekeurde modellijst versterken het beeld van ervaring en vernieuwing. Want dat is wat CD&V aan de kiezers voorlegt: de garantie van goed bestuur, die Dendermonde zeker onder leiding van burgemeester Piet Buyse echt op de kaart van Vlaanderen gezet heeft”, aldus de partij in een mededeling.

Ivan Cobbaut, voorzitter van CD&V Dendermonde: “Jammer genoeg zullen niet alle uittredende mandatarissen op de lijst staan. Kristel Gevaert en Marijke Collier hebben beslist zich uit de campagne terug te trekken omdat hun mandaat niet verder te combineren valt met hun drukke professionele activiteiten. Ik heb respect voor deze beslissingen want wie een mandaat ambieert in het Dendermondse stadsbestuur moet zich daar voor het volle pond kunnen inzetten. Maar naast de sterke ploeg mandatarissen is er een sterke ploeg ervaren en vooral nieuwe kandidaten die de fakkel zullen overnemen.”

“Ik ben trots dat ik lijsttrekker mag zijn van deze schitterende ploeg. Vooral omwille van de kwaliteit van al onze kandidaten. Het zijn stuk voor stuk mensen die sterk verankerd zijn in het verenigingsleven van onze stad en dus bewezen hebben dat zij, samen met vele anderen, iets in beweging kunnen brengen voor de mensen”, aldus Piet Buyse. “Iedereen ziet en zegt dat Dendermonde er sterk op vooruitgegaan is. Op dit elan willen wij de stad verder besturen.”

1. Piet Buyse
2. Leen Dierick
3. Dirk Abbeloos
4. Martine Van Hauwermeiren
5. François De Bleser
6. Patrick Meulebroek
7. Annie Van Den Berghe
8. Denise Moens
9. Luc Beurms
10. Dona Verheyden-Verhasselt
11. Judith De Smet
12. Toon De Boeck
13. Jan Temmerman
14. Lieve De Witte
15. Tania Mattheus
16. Tim Buggenhout
17. Hilde Heyvaert
18. Miel Ravijts
19. Lien Verwaeren
20. Joos Dauwe
21. Dieter Mannaert
22. Ken Van Weyenberg
23. Ann Joos
24. Reinout Remmery
25. Ann Pauwels
26. Elie Umukunzi
27. Lien Van Hecke
28. Aline Van Snick
29. Els Claes
30. Christoph Vermeirssen
31. Luc Van Heck
32. Nele Cleemput
33. Louis Dauwe
34. Jan Van Damme
35. Thérèse Van Gucht

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie