Zoek

Dendermondse Laura neemt deel aan verkiezing Miss Benelux

Dendermonde – Stadsgenote Laura van den Broeck zat bijna bij de top 20 van de missverkiezing Miss België 2012. Na dit avontuur neemt Laura nu deel aan de verkiezing Miss Benelux. De showbizzwebsite Zangtalent.be publiceerde gisteren een gesprek met haar.

“Na Miss België had ik gezegd dat het Missverkiezingverhaal compleet voorbij was. Ik had een mooi avontuur achter de rug. Totaal onverwacht heb ik een heel fraai resultaat geboekt”, aldus Laura van den Broeck in het interview met Zangtalent.be. Maar voor ze de missverkiezingen definitief achter zich laat, neemt ze een laatste keer deel aan de verkiezing Miss Benelux.

“Als mens ben ik veel meer waard dan een Missverkiezing alleen. Daarom is mijn streefdoel om nog één keertje alles te geven met hopelijk een mooi eindresultaat tot gevolg. Daarna wil ik me focussen op mijn professioneel leven.”

Je kan voor Laura stemmen door haar foto op deze website leuk te vinden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie