Franse hardcore op 5 augustus in Zenith

Sint-Gillis – Zondag 5 augustus spleen Birds In Row, Calvaiire, Fade Away en Decades jeugdhuis Zenith. Birds In Row is een Franse hardcore band met punkroots. De band speelden twee jaar geleden al een keer in het jeugdhuis, maar boekte intussen heel wat vooruitgang. Birds In Row tekende onlangs een platendeal bij het bekende Amerikaanse Deathwish Inc. De groep brengt Calvaiire mee op tour. De support act wordt Fade Away uit Heppenheim en Decades uit Leipzig.

Meer informatie: www.jhzenith.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie