Zoek

Zomerconcerten in de tuin van Huis Van Winckel

Dendermonde – Drie weken na elkaar op vrijdag biedt cultuurcentrum Belgica muziekliefhebbers een concert aan in de tuin van Huis Van Winckel (Kerkstraat). Op de affiche: Nele Needs A Holiday, Roland & Steven De Bruyn en Nomand Swing.

Op vrijdag 17 augustus om 20 uur staat Nele Needs a Holiday geprogrammeerd. In 2010 schopte dit damestrio het tot in de finale van de Rock Rally. Ze gaan resoluut voor la petite histoire gedrenkt in een fifties jurkje. Live staan ze steevast garant voor een glimlachend publiek en een instant vakantiegevoel met een ijzersterke, sprankelende podiumact. De toegang bedraagt 6 euro (inclusief drankje).

Roland & Steven de Bruyn zijn op vrijdag 24 augustus om 21 uur te gast. Met Roland (gitaar) en Steven De Bruyn (de op één na beste Belgische mondharmonicaspeler) staan er twee doorwinterde muzieklegendes op het Van Winckelpodium. De toegang is gratis.

De dag na Katuit – vrijdag 31 augustus – komt Nomand Swing aan de beurt. Nomad Swing haalt zijn inspiratie vooral uit de jaren ’20 tot ’50. Maar doen jazzy- uitstapjes via de klarinet/sax van Koen de Cauter en de stem van Ine Smet. De toegang bedraagt 6 euro (inclusief drankje).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie