Zoek

Rioleringswerken in de omgeving van de Lange Dijkstraat

Sint-Gillis – In de Lange Dijkstraat, Hoeksken, Putteveld, Bertbaan, Ketserbaan en de Dreefstraat komt een nieuwe riolering en wordt meteen ook de straat heringericht. In een deel van de Lange Dijkstraat en in Putteveld hebben de nutsmaatschappijen hun leidingen al verlegd en aangepast. Deze werken waren nodig om met de wegen- en rioleringswerken te kunnen starten.

De eerste fase van de werken start op dinsdag 7 augustus in de Lange Dijkstraat. Het kruispunt Lange Dijkstraat-Hullekenstraat wordt gedeeltelijk opgebroken. Het verkeer zal op deze locatie hinder ondervinden.

Op maandag 3 september start de tweede fase in de Lange Dijkstraat, vanaf het kruispunt met de Hullekenstraat tot het kruispunt met de Spoorwegstraat. Na de aanleg van de rioleringen wordt de rijweg gerealiseerd. Deze fase duurt ongeveer 2 tot 3 maanden afhankelijk van de weersomstandigheden.

Daarna zal er verder gewerkt worden in de Lange Dijkstraat vanaf het kruispunt met de Spoorwegstraat tot aan het kruispunt met Putteveld.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie